OS X Mountain Lion udgivet 25. juli

 

Apple har netop bekræftet at de i morgen den 25. juli udgiver en opdatering af styresystemet OS X. Opdateringen vil koste $19.99 (123,2 kr) og vil kunne købes i Mac App Store.

Hvad er nyt i opdateringen Mountain Lion?
iOS og OS X har de sidste par året bevæget sig mere og mere mod hinanden. Mange af programmerne er begyndt at minde om hinanden så man vil mærke mindre forskel om man sidder ved sin Mac eller med sin håndholdte enhed. Denne opdatering tager OS X skridtet videre mod iOS styresystemet.

Vi kan forvente en større integration af Facebook i styresystemet. Man vil kunne dele ting hurtigt og nemt.
iMessage vil give dig muligheden for at kunne sende “SMS’er og MMS’er” til andre iOS/OS X styresystemer.
Gamecenter vil åbne på Mac App Store og det bliver muligt at kunne spille mod andre som sidder med deres håndholdte iOS enhed.
Der vil også bliver åbnet op for muligheden til at kunne spejle sin skærm til sit Apple TV. Tidligere har man kun kunne streame via AirPlay i iTunes – nu kan du tage alt fra din skærm over!

En sidste ting som kommer er notifikationscenteret. Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge det meget selv – hvilket jeg eller ikke gør på min iPhone eller iPad. Det skulle virke på samme måde og give dig mulighed for at se hvad du har af beskeder.

Vil man læse om over de 200 nyheder som Apple skriver de har lavet i Mountain Lion så klik her

 

EDIT – Leder du efter facebook funktionerne i det nye Mountain Lion så er de IKKE udgivet endnu men forventes at komme samtidig eller måske før udgivelsen af iOS 6 og muligvis den nye iPhone. Dette “trick” laves måske for at binde det hele sammen samtidig, da iOS 6 også forventes at kunne integrere Facebook. Læs mere om iOS 6 her

 

Måske du kan opdatere gratis?

Hvis du har en Mac som er nyere end 11. juni har du mulighed for at opdatere til Mountain Lion gratis på dette link!

1 thought on “OS X Mountain Lion udgivet 25. juli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.