SUNDOWN AFLYST!

Sundown har netop offentliggjort på deres Facebookbruger at de har aflyst showet som skulle finde af sted på Amager, lørdag.

 

Her er Sundowns officielle udmelding.

SUNDOWN AFLYSES

Det er med stor ærgrelse at teamet bag Sundown må meddele at arrangementet aflyses grundet det dårlige vejr, vi har oplevet over de seneste måneder. Årets sommervejr har ikke lagt op til den store strandfest, hvilket har givet billetsalget svære vilkår. Risikoen for øsende regnvejr d. 28 juli er desværre overhængende som vejrudsigten ser ud og vi ønsker ikke at byde publikum en strandfest underlagt disse omstændigheder og ser derfor ingen anden løsning end at lukke ned for arrangementet.

SUNDOWN’s hovednavn FATBOY SLIM har fået ny dato og spiller sammen med DEN SORTE SKOLE i TAP1 lørdag d. 8 september 2012.

Nye datoer for Afrojack, Steve Aoki og Mr. Oizo forventes offentliggjort snarest.

Alle SUNDOWN billetter købt i forsalg vil være gyldig til FATBOY SLIM d. 8. september i TAP1. Alternativt kan købte billetter refunderes via billetnet fra i morgen.

Vi takker jer alle for den store opbakning der er blevet vist arrangementet.

Mange havde set frem til dagen med blandt andet Afrojack, Steve Aoki, FATBOY SLIM og Mr. Oizo men de har altså valgt at aflyse det her under en uge før med begrundelsen af at vejret ikke bliver optimalt.

Fyens.dk har for mindre stykke tid siden bragt en artikel om Byrådspolitikerene i Holland som gjorde krav på at der skulle udstedes bøder når vejrudsigterne var misvisende. Læs denne lille artikel her.

SUNDOWN festivalen har også allerede meldt ud at den sorte skole og FATBOY SLIM giver koncert den 8. september i TAP1. Afrojack, Steve Aoki og Mr. Oizo skulle også få en ny dato for koncert i Danmark. Desværre kunne man forestille sig at man ender med en noget anden pris når man har købt billetter til de andre koncerter..

Lad os håbe på at SUNDOWN kommer med et liiidt federe alternativ end det de stiller op der, selvom jeg næppe tror det sker..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.