Reparer din pioneer djm mixer

Når man nu går og er arbejdsløs skal man jo have tiden til at gå med noget, jeg fandt i dag min Pioneer DJM 800 mixer frem og fik ordnet lidt ting på den.

Der var 2 ting som skulle ordnes:
udskiftning af plastik knapperne (som lyser blåt) i filter’s
udskiftning af kontakten på printpladen bag (den organge blinkende) effektknappen.

Det var første gang jeg skulle gå i gang med noget så “stort”. Jeg har skiftet mange iPhone skærme, og andre iPhone dele men jeg forestillede mig det ville vrimle med skruer OVERALT!. Det var der såmænd også, men det var meget enkelt fordi næsten alle skruerne var ens (der var måske 3 forskellige slags) og det gjorde det egentlig meget overskueligt og se hvor hvad kom fra.

Jeg vil dele en film hurtigst muligt om hvordan jeg har gjort, det var lidt mere simpelt end jeg selv havde forestillet mig. Jeg vil også hurtig beskrive hvordan du skifter din jack indgang.

hold øje de næste par dage!

 

LÆS GUIDEN TIL AT LAVE DIN DJM PIONEER MIXER HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.