Sådan reparerer du din DJM 800 mixer

Når man nu går og er arbejdsløs så må man jo få tiden til at gå med et eller andet. Jeg havde lidt problemer med min DJM 800 mixer fra Pioneer så jeg skulle have skiftet en kontakt på den og skiftet et par knapper.

Det kunne jeg jo lige så godt vise jer hvordan man gjorde.

Min mixer er en Pioneer DJM 800 og jeg tror at mange af de andre mixere i samme klasse er bygget op på samme måde, så måske kan du også støtte dig lidt til denne film hvis du står med en lignende mixer.

Jeg skulle have skiftet kontakten under den orange effekt knap og så skulle plastik knapperne ved filter effekterne skiftes. Jeg havde regnet med der var rigtig, rigtig mange skruer men det var faktisk ikke så slemt igen. Jeg har lavet mange iPhones, computere og lign. og jeg tænkte at dette var nok noget af det sværeste jeg gav mig i kast med.. men egentlig var det ikke så slemt som jeg havde regnet med – det er bare at gå i krig!

Stil gerne spørgsmål hvis i er i tvivl om hvordan jeg gjorde noget.

en hurtig beskrivelse lyder:
Skru skruerne ud på forside af mixeren (der er også 2 i bunden)
Løft alle knapperne forsigtigt af
Pil forresten metal plade af mixeren
Skru alle møtrikkerne omkring knapperne af – skru også af ved channel switch
Åben nu toppen og læg ved siden af (åben den som en bog, start i højre side)
Tag alle de mørke skruer af på bagsiden og du kan nu kommer til at skifte de ting du skal.

Skal du lave noget mere komplekst kan det være en god ide at tage channel faderne ud også.

Husk at vær forsigtig så du ikke får ødelagt noget – og det hele er selvfølgelig på eget ansvar.

Jeg gentager nok mig selv en del gange, men håber tingene er til at forstå :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.