if this then that

Er du træt af at skulle logge ind via det ene og det andet for at f.eks. uploade et billede, og bagefter tage backup af det eller uploade det til endnu et sted? Så burde du måske tage et kig på denne smarte tjeneste som nærmest sætter ubegrænset muligheder for automatiseringer og sammenfletninger mellem dine hjemmesider, logins osv.

IFTTT er en online tjeneste som gør det hele meget nemt og simpelt. IFTTT står for If This Then That og har en meget simpel opskrift. Hvis der sker noget et sted, så gør den noget for dig et andet sted. Der er utrolig mange muligheder i dette system – f.eks. kan du sige:

Hvis der sker noget et sted (Danmark vinder en OL medalje), så gør den noget for dig et andet sted. (Så modtager du en SMS med oplysningerne)

Dette er blot et eks. på hvad denne gratis-tjeneste kan og det er utrolig nemt at lege rundt med alle disse muligheder der er.

Du kan også dele disse “opskrifter” – og så bliver det pludselig sjov at se hvad andre har lavet af sjove sager! – Jeg har lavet en opskrift som sender dig en SMS hvis det skulle begynde at regne i København, du kan se den og evt. aktivere den på dette link.

Besøg deres hjemmeside her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.