Sound of Copenhagen live i Koncerthuset

Sound of Copenhagen går nye veje og har nu åbnet for billetsalget til en koncert i Koncerthuset – et spillested kun med siddepladser.

Sound of Copenhagen er et projekt startet af Le Gammeltoft og ny afdøde Kjeld Tolstrop. Deres første udgivelse med det dansk-elektroniske undergrunds musik blev udgivet i 2008. Siden Kjelds død har Le Gammeltoft kørt projektet videre alene og har nu tænkt sig at udvide med denne koncert.

Læs her hvad Billetlugen skriver:

Lørdag 13. oktober tager Sound of Copenhagen et nyt skridt i sin odyssé for at give den elektroniske musik en scene i Danmark – en live koncert med et væld af store og små navne i Koncertsalen.

Indtil videre har Le Gammeltofts og Kjeld Tolstrups projekt Sound of Copenhagen først og fremmest handlet om at give de elektroniske artister i Danmark mulighed for at udkomme på cd. Efter fire år, ni album og en eksklusiv udgivelse ønsker Le Gammeltoft at servere den musik, hun brænder for på en ny måde: ”Elektronisk musik kan også opleves uden at danse, det er en anden oplevelse, når man sidder ned og lytter i en sal med helt fantastisk lyd”, siger hun.

Sound of Copenhagen live kommer til at bestå af en koncert i Koncertsalen og en efterfest i Studie 1. Le Gammeltoft og Simon Jul vil være værter ved koncerten og guide publikum igennem et helt unikt line-up, bestående af store og små artister, der hver især spiller 2-3 numre. Der vil både blive spillet nye numre og numre, der er kendte fra Sound of Copenhagen-udgivelserne.

Det endelige set-up vil blive afsløret senere, men det kan allerede nu afsløres at publikum vil kunne opleve Suspekt, Vinnie Who og Hankat.

Køb billet her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.