Sådan får du dine venners musik ind på din iPod

Jeg har i mange år hørt folk brokke sig over det ikke var muligt at tage musik med hjem fra vennerne på sin iPod – og det er jo også en af Apples helt grundlæggende normer at man ikke skal kunne den slags.

Men i dag blev jeg altså ejer af en iPod Classic med 160 GB – og det var meningen jeg ville medbringe den på Roskilde så hele min camp fik muligheden for at have musik med på den ene iPod.

Jeg har derfor tænkt mig at lave en spilleliste til hver mand fra campen som vil have sin musik ind på – sådan kan man hurtig finde rundt i hvem som har hvad med.

Sådan gør jeg:
Tilslut din iPod i din computer.

Åben iTunes og klik dig ind på “hjemmeskærmen for din iPod”

Kør ned til bunden og sæt flueben i “Adminstrer musik og videoer manuelt”

Gå ind i dit musik bibliotek på din computer og træk den musik du vil have på din iPod ned på din iPod

Når du har tilføjet din musik skubber du iPod’en ud (højreklik på din iPod og skub ud) og du er nu klar til at sætte det i en ny computer og trække musik over på samme måde som du gjorde på din egen.

Skal du have noget mere avanceret og lege med så har jeg ladet mig fortælle at programmet “Senuti” skulle kunne ting som f.eks. at overføre musikken som kommer fra dine venners computer ind på din egen computer og ikke kun til din iPod.

evt. spørgsmål er velkomne (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.