Roskilde spilleplan 2012

Så har Roskilde offentliggjort deres spilleplan!

Jeg tror det er første gang jeg har kunne vælge så få bands på min personlige spilleplan. Men er det ikke noget af det som høre med til Roskilde Festival? Man kender ikke halvdelen af musikken? Meget af det ligger og roder i undergrunden og slår først rigtig igennem efter festivallen.

Mht. bands som spiller oven i hinanden støtte jeg kun på følgende – Mew og Paul Kalkbrenner spiller lørdag kl 1:30 – men der er vist ingen tvivl om hvilken af disse to koncerter jeg skal se! Og så er der lidt noget rod omkring Bruce Springsteen, Addison Groove og Bon Iver – også om lørdagen.. Klik dig ind og lav din egen personlige spilleplan!

Se planen her – http://roskilde-festival.dk/musik/spilleplan/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.