MySpace på vej med nyt koncept

MySpace er for mange et navn hvor man tænker de har mistet gnisten og luften ligesom “er gået af ballonen” efter sider som f.eks. SoundCloud og Facebook har taget over. MySpace startede i 2003 og var det første egentlige mødested mellem musikere/kunstnere og deres fans men efter de andre sociale sider kom til gik det hurtigt ned af bakke for MySpace.

Nu har MySpace valgt at give det hele et forsøg igen og har i den anledning præsenteret en hel ny hjemmeside i en lille teaser film. Hjemmesiden handler stadig om at udtrykke sig selv, men de vægter nu også det sociale meget og pladsen for blandt andet billeder er betydelig stor. Der er stadig holdt stor fokus på musikken og mulighederne for at opdage nye musikere/kunstnere men jeg vil næsten sige at der er en “snært” af det sociale vi kender det fra Facebook, man deler billeder, har sine sociale venner og ja.. – hvad man nu har på et socialt website. Siden er altså hverken Facebook eller SoundCloud men en meget fin mellemting som balancerer mellem musikken og det sociale samlingssted.

Designet af MySpace er dog modsat Facebook meget mere åbent og man føler man har større brugergrænseflade – til at udtrykke sig selv. Meget af siden består af billeder som man selvfølgelig selv kan styre. Siden virker mere legende end Facebook idet man “springer” rundt i mellem lag, og det er måske noget af det som de vil benytte til at få gang i hjemmesiden igen. Noget af det som MySpace også benytter sig af (måske for at adskille sig mere fra Facebook?) – er opbygningen over det horisontale i stedet for det vertikale.

Vil man skrives op som beta tester til det “nye” MySpace så kan det gøres på dette link

Se en demostration af hjemmesiden her

Hvad synes i? Kunne du finde på at oprette en bruger, eller måske grave dine gamle brugeroplysninger frem igen fra dengang du brugte din MySpace?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.