MobilePay – Nu er det lige så nemt at sende penge som at sende en sms

Danske Bank har lanceret smartphone appen “MobilePay” – MobilePay giver mulighed for at overføre penge til andre simpelt og nemt. Det “nye” i denne app ligger i at man ikke skal finde folks kontonumre frem men at du simpelthen kan knytte et kontonummer til dine kontakter. På denne måde kan du vælge hvem du vil overføre til i blandt dine kontakter og nemt sende pengene afsted.

Som noget lidt anderledes i forhold til hvordan man plejer at bruge sin netbank kan man også anmode om penge. Vil man f.eks. minde en om at man skal indsamle penge fra sidste bytur så kan man lægge en anmodning som modtageren blot godkender.

Et skridt mod digital valutaen

Vi har allerede set lignende tiltag som dette. Faktisk minder iZettle utrolig meget om det – dog er man fri for at køre kortet igennem kortlæseren via denne app. Vi bevæger os skridtet væk fra det digitale plastikkort og lader telefonen stå for betalingen – det er ikke andet end et spørgsmål om tid før vi kan bruge disse teknikker i butikkerne.

Priser og vilkår

Danske bank skriver på deres hjemmeside at alle uanset bank kan bruge MobilePay frem til 1. januar 2014 – derefter vil de vurdere om alle kunder i Danske Bank som ikke har Danske Hverdag og Danske Hverdag+ og kunder i andre banker blive opkrævet gebyr.

Man skal være 15 år for at bruge appen, og du kan sende op til 1.000,- om dagen og max 500,- pr. transaktion. Desuden kan du højest ud- og indbetale 18.000,- om året.

 

Appen er både på App Store og Google Play – og den virker uanset hvilken bank du har!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.