Lulu Rouge ude med nyt album

ee43a5e51ab1_136665512658_coverstor2I dag er dagen hvor duoen, Lulu Rouge, udgiver sit nye album “The Song Is In The Drum“. Vi er allerede blevet præsenteret til deres første single som blandt andet P3 har taget til sig – nemlig “Sign me out”. Sign me out er med gæstevokal fra Fanney Osk men graver man mere i albummet vil man også se at der er gæster som blandt andet Fanney Osk, Alice Carreri og Annisette Koppel.

Det lader fuldt ud til at Lulu Rouge holder stilen fra sidste album “Bless You” (udkom i 2008) – det er stadig dubbet, dybt melankolsk og man opleve trancelignende tilstande. Efter min mening er de ved at skrive sig meget godt ind i dansk-elektronisk musik-historie, i en anden boldgade end Trentemøller. De rammer en bred smag inden for det mere “poppet” (uden at det bliver RIGTIG pop), det lidt mere trippet men noget Lulu Rouge er gode til er netop at tegne landskaber for næsen af en via musikken, ofte bliver mine billeder store, vidvinklet, mørke, melankolske og smukke.

Vil man høre mere til Lulu Rouge, så hold øje med plakaterne i Københavns gader, det skulle undre mig hvis de ikke sneg sig ind bag pulten et par steder under Distortion, eller til nogle af de andre dejlige sommer-festivaller i København.

 

Køb albummet via iTunes

Hør Sign me out fra pladen som er udkommet i dag

Hør Sweeter Than Sweet fra deres tidligere album “Bless You”

 

Hør også nogle af deres remixes

 

lulu-rouge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.