Kölsch ft. Troels Abrahamsen – All That Matters

En af mine ynglings kunstnere fra DK på den elektroniske scene er Rune RK. Han er nu kommet med et nummer sammen med en anden dejlig dansk elektronisk Kunstner Troels Abrahamsen.

Læs lidt mere om det her:

Rune Reilly Kølsch og Troels Abrahamsen er i dag ude med singlen ”All That Matters”, på ’Kompakt Records’. Den evnerige dansker har haft et særdeles produktivt forår, hvor han har udsendt singlerne ”Memorize Me”, ”Now You’re Gone” og ”Boulderdash” samt remix af både ”N*ggaz In Paris” og Turboweekend’s ”On My Side”.

Vi får nu fornøjelsen af en udgivelse fra den anden side af RK, hvor han her går under navnet ’Kölsch’. Som undergrundsbaron under dette alias opnåede danskeren senest international anerkendelse for nummeret ”Opa”, der endte som lidt af et ‘crossover hit’ med support fra b.la. Nicky Romero, Fedde Le Grand og Carl Cox. På ”All That Matters” teamer han op med Veto-forsangeren Troels Abrahamsen, der formår at give nummeret ekstraordinær energi. Den fantastisk velfungerende sammensætning af akkorder går perfekt i spænd med Abrahamsens sprøde røst, der tvinger øjnene i, og sender én til en anden verden i komplet musikalsk eufori. Rune RK har gjort det misundelsesværdigt i ’12, og holder os forsat på tåspidserne afventende på næste udspil.

– Hør nummeret her!
http://fistpumpfridays.net/2012/06/25/kolsch-ft-troels-abrahamsen-all-that-matters/

PS. billedet har jeg lavet i andledningen. (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.