Daft Punk udgiver nyt album – Random Access Memories

Daft Punk betragtes efterhånden som pioneer indenfor den elektroniske musik-genre – og det er der også god grund til med de fantastiske plader og hits som de har spyttet ud i årtier.
Daft Punks seneste udgivelse er albummet “Tron: Legacy” som er en plade med musikken de har lavet til filmen med samme navn. Pladen blev modtaget med stor skuffelse fra mange fans, hvilket bunder i at mange nok havde regnet med at få noget “danse-musik” som det de plejer at udgive. Tron er en fantastisk plade men man skal huske og se den for hvad den er lavet til.

Nu kommer der så endelig noget til de sulte fans som hungre efter noget de kan forbinde med de tidligere hits som Around The World, One More Time, Da Funk – nu har de nemlig offentliggjort efter mange rygter at der er et album på vej.

32628_313621548763805_1143099479_n

Albummet har fået navnet “Random Access Memories” hvilket også er kendt under navnet “RAM” som findes i sin computer. Random Access Memories er klar til download på iTunes den 20. maj. Man kan allerede nu høre et lille klip på deres hjemmeside http://randomaccessmemories.com

I mens vi venter på det nye kan vi jo tage et lyt på noget af det gamle og det kunne jo passende være “Too Long” fra albummet “Discovery” som også blev udgivet som animations-film under navnet “Interstella 5555”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.