Ny album trailer fra MUSE

Jeg havde hørt rygterne.. Muse havde givet udtryk for at de ville bruge dubstep elementer i deres næste plade. Jeg har altid været utrolig glad for Muse og da jeg lærte at høre rockmusik var Muse en af mine ynglingsbands. Jeg har siddet og spillet deres plader igennem på trommer et hav af gange og jeg har endda også spillet flere af deres numre live på trommerne. Dog har jeg de seneste par år lagt dem lidt på hylden for at høre lidt mere af det elektroniske.. og nu har jeg det lidt som om at Muse prøver at fange mig igen, de vil ramme os som er gået videre til noget elektronisk, måske fordi vi er røget med på den elektroniske bølge. Men Muse formår simpelthen at lave det her elektronisk og på deres egen måde stadig akustisk. Det bliver virkelig spændende at høre hvordan de har brugt dubstep elementerne som rygterne sige de har ville. Dog er dubstep ikke det jeg høre aller mest men det er nu bare spændende at de generelt har flyttet sig lidt over i noget nyt.

i dag skete der så noget! Muse delte i går deres trailer til det nye Album, The 2nd Law, og den starter (ikke overraskende) med en masse samfundspolitisk visninger omkring hvordan priserne stiger og det hele handler om aktier og olie. Typisk Muse at være lidt samfundskritiske ligesom på deres tidligere plade som lagde vægt på overvågning. Men til sidst i klippet kommer der noget musik igennem – og det er sprængfyldt med energi som man kender Muse!

Denne gang er der en del dubstep over det, og jeg glæder mig til at høre Matt Bellamy spille nye numre på guitaren! Det er lidt en ny stil for bandet, og jeg er spændt på at se om det er noget som klæder dem eller om de burde fortsætte af den vej de var i gang med. Faktisk synes jeg de havde deres helt egen rock sound og det kan virkelig blive ris til egen røv hvis de får fucket op i det her “dubstep” som de er på vej ud i.. Jeg håber det bedste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.