Kim Larsen – Midt om natten (Baba Black Bootleg)

Uh.. den her har jeg godt nok glædet mig til! Jeg havde hørt lidt om at Lulu Rouge havde spillet et remix af den gode gamle “Midt om natten” med Kim Larsen til Distortion, men desværre kunne jeg ikke selv være til stede. :(

Nu er nummeret blevet lagt ud til fri download på FatBerries hjemmeside (som generelt blogger om rigtig meget lækker musik) og jeg sidder lige helt alene med fuld skrald på det nærmeste anlæg jeg kunne finde – et højskoleværelse med 2 drenge boende.

Det er vist ingen hemmelig at jeg er utrolig vild med alt hvad der kommer ud af Baba Black, Lulu Rouge mm. fra FatBerries! Dette er ikke en undtagelse! det er super super fedt!

Dansk når det er fucking bedst!

Lyt til nummeret og se dig omkring på Fatberries.dk !

Snapshot af værelset jeg sidder og høre dette dejlige nummer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.