Den Sorte Skole udgiver lektion #3 i det kgl. teater

Den Sorte Skole er et dansk DJ kollektiv som består af  Aage Jæger, Langefinger og Lebon. De har spillet rundt omkring i Danmark siden 2002.
I 2006 udgav de lektion #1 som var 74 LP plader mixet på 4 afspillere, 3 mixere og sammensat til 57 minutter. Denne “Lektion #1” har været starten på en stor omtale i diverse medier, en rejse igennem Lektion #2 som udkom i 2008, og nu kan vi se frem til Lektion #3 som bliver opført på det Kongelige Teater i København den 10. og 11. maj 2013.

I 2008 sprang de alle rammer på Roskilde festivals Skatescene og fik en af de største crowds der længe var set på stedet. Efter denne koncert gik det som ringe i vandet og allerede i 2010 var de tilbage på Roskilde festival – med en meget særlig mission. ‘Dyk ned i Roskilde Festivals arkiver, find det bedste fra de sidste 40 år – brug det til at skabe jeres show’. De stod altså for at skabe et 40 års jubilæums mix til Roskilde Festival, hvilket de gjorde – i bedste “Sort-Skole-Stil”.

Den Sorte Skole er nu kommet til Lektion #3, og det bliver som tidligere nævnt opført på det Kongelige Teater – nærmere bestemt Skuespilhusets Store Scene. Udover de 3 gæve gutter, er kunstnergruppen “Dark Matters” også inviteret med i de kongelige scener, til at skabe et helt igennem, gennemintegreret visuelt udtryk til musikken.
Det kongelige teater beskriver musikken således: “Her møder fransk elektronika libanesisk surf og guitarrifs fra Mali, mens feltoptagelser af tibetanske munke går hånd i hånd med tysk industrial og amerikansk psykedelisk rock. Det er genrenedbrydende, grænsesøgende og ikke mindst uimodståeligt.”

Hvis du vil varme lidt op til koncerten på det kgl. teater så kast dig ud i disse spændende film omhandlende Den Sorte Skole

Hvis du vil se hvad kunstner gruppen “Dark Matters” tidligere har lavet kan et besøg på deres hjemmeside anbefales – http://darkmatters.dk. Desuden har de en lille film:

Jeg glæder mig så sindssyg meget til at se dette show og mon ikke det ender med at jeg sniger mig ind både fredag og lørdag som er de to eneste dage de spiller.

Læs mere og få adgang til billetter på det kongelige teaters hjemmeside: http://kglteater.dk/

Koncertbilletten ombyttes til et gratis download-link til Lektion 3 ved koncerten.

Download Lektion #III her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.