Daft Punk – Get Lucky (feat. Pharrell & Nile Rodgers)

safe_image

Daft Punk har nærmest opnået en stemning, og hype, som kun er set op til Apple’s konferencer. Der har virkelig meget hype omkring dette nummer, og det ér da også et skide lækkert sommer-nummer!

Jeg har tidligere skrevet om Daft Punk’s kommende album, Random Access Memories – og nu er første single sluppet løs. Vi blev første gang præsenteret for Get Lucky, i en reklame til Coachella Festival, inden gruppen Yeah Yeah Yeah gik på scenen. Siden reklamen rullede over skærmen, gik kreative sjæle i gang, med at klippe og klistre længere udgaver sammen. Mange troede derfor at de havde fået fat i leakede versioner, op til den officelle release dato.
Men i dag blev den altså udgivet officielt og den kan høres på online.

 

Kan man forvente Daft Punk til Roskilde festivallen 2013?

Jeg tror det ikke. Der har i mange år været rygter om at Daft Punk skulle komme på Roskilde Festivals plakat men de har altså ikke været der siden 1997 hvor de var på turné med Daftendirektour. Jeg tror ikke Daft Punk kommer på Roskilde festival i år da det simpelthen er for kort tid til, og Daft Punk bliver ved med at udtale at de ikke har planer om en tour i øjeblikket. Selvfølgelig er jeg sikker på at de tager på tour med deres plade men jeg tror ikke på det er noget som Roskilde Festival kan nå at få en bid af – i år. Desuden har Roskilde Festival lige “lukket” plakaten og det giver kun anledning til små ændringer og tilføjelser af mindre bands.

ps. er det kun mig som synes, at deres Saint Laurent look er for fedt?

http://www.youtube.com/watch?v=YwNJjCi5oFU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.