Apple har lidt mere og vise os den 23. oktober

20121016-190611.jpg
Apple har netop udsendt invitationer til et lille event den 23 oktober.
Det er ikke særlig længe siden at Apple præsenterede iPhone 5, men denne gang tror jeg vi skal se mod en ny iPad og muligvis også lidt opdateringer på computersiden.

På det seneste har der floreret mange rygter om en iPad som er lidt mindre en den nuværende og have en pris på lidt under 2000,- Hvilket vil sige vi nok skal regne med 2000,- i DK da vi generelt er i den dyre ende for disse gadgets. Modellerne skulle stadig kunne findes i farverne sort/hvid, kapacitet på 16, 32 og 64 GB og evt modeller med wifi, 3G og muligvis en 4G model for sig?
Desuden peger rygterne mod at skærmen og mange andre af de tekniske sager er som vi kender det fra iPad 2 og altså ikke den nyeste iPad! Det underbygger altså ideen om at dette er en ‘billigere’ og nedgraderet model af den ‘store iPad’.

Står du og skal til at købe en iPad kan jeg derfor kun anbefale dig at vente til vi har set hvad der er på trapperne.

Der har også været en del rygter om opdateringer af iMac, MacBook Pro og Mac Mini computerne. Måske er det også der vi ser opdateringer dertil.

Det hele sker som sagt den 23. Oktober og du vil som sædvanelig kunne læse om nyhederne her på sitet så snart de bliver præsenteret.

20121016-190952.jpg
Dette er et ‘mock up‘ billede af den omtalt iPad Mini sammenlignet med den nuværende iPad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.